Alacakaya Mermer Cemil Yaşlı Çok Programlı Anadolu Lisesi

Telefon : 0424 481 6427
WEB https://alacakayamcycpl.meb.k12.tr
Adres : Gündoğdu Mahallesi Şarkkromları Meydanı No 16 ALACAKAYA / ELAZIĞ
VİZYON : Okulumuz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün açmış olduğu yolda bilim ve teknolojinin ışığında öğrenen ve bunu yaşama biçimine dönüştüren, yeni teknolojileri bilen, yorumlayan, kullanan, geliştiren, vatanını ve milletini seven saygılı bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır.
MİSYON : Bilimsel, çağdaş, akılcı düşünme beceresine sahip, çevresi ile etkili iletişi kuran, yaşam boyu sürdüreceği bir beceri olarak öğrenmeyi bir davranış haline getiren, öğrenmek için çaba harcayan, teknolojinin insanlığa hizmet veren bir araç olduğu bilincine sahip, bilişim çağını yakalayan, bilgi teknolojisi toplu olmaktır.
BAŞARILAR :

Kütüphane Kitap Sayısı :1917
Öğretim Şekli :TAM GÜN EĞİTİM
Saatler : 08:05-15:10 (Çıkış saatinden sonra destekleme ve yetiştirme kurslarının yapıldığı günlerde 16:00 bitiş saatidir.)
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : KALORİFER
Servis : ELAZIĞ MERKEZDEN GÜNLÜK GİDİŞ-GELİŞ YAPILABİLMEKTEDİR. ELAZIĞ MERKEZE GÜNDE 4 KEZ MİNİBÜS SEFERLERİ BULUNMAKTADIR.
Ulaşım : ELAZIĞ İL MERKEZİNE 80 km UZAKLIKTADIR.
Yerleşim Yeri : OKULUMUZ ALACAKAYA MERKEZDEDİR.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE, ALACAKAYA TOPLUM SAĞLIK MERKEZİ YANINDADIR.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler : Voleybol,Güreş,Futbol Turnuvaları